Šipky poprvé

Ferda
Clavis 1 - září 2003

Ve čtvrtek 25.3. se konala v roverské klubovně akce, jejímž hlavním cílem bylo zahrát si společně šipky. S Rychlíkem jsme měli sraz už v 17:20 před barákem (kde jinde, že). Později mi Tip prozradila, že byla překvapené, že zvoním já a netrpělivě dole vyčkávám o pět minut dříve. Ve skutečnosti to bylo jenom kvůli tomu, že jsem nestíhal a potřeboval to Rychlíkovi nějak rozumně vysvětlit. A tak zatímco Honzík funěl opíraje se vší silou do vrtačky, já pelášil koupit hroty a letky, aby bylo s čím hrát. Myslel jsem, že až přijdu, budou terče pověšené. Ale sestra, kterou jsem zaúkoloval přinést terč nikde a ve zdi díry jenom skromné... A tak jsme se do vrtačky opírali dva a všichni na nás koukali, jak rudneme v obličeji.

Kdo toho dne nakonec přišel? Kromě mě a Rychlíka ještě Tip, Ťap, Můrka, Dave, na chvíli Faithy a na jedno vítězství i Muwín. Škoda byla, že v klubovně byl bordel jak v tanku a nikdo nepřinesl nic dobrého na zub, což bylo vstupenkou na akci. Ale jinak jsme si pěkně zahráli a já jsem se stihl i povytáhnout svými domácími úspěchy. Šlo mi to dobře, ale jestli to mělo nějaký účinek nevím, neb jsem svoji výšku od té doby ještě neměřil.

Těším se na příští podobné setkání. Nejspíš ho pojmeme jako takový malý turnaj. A kdy to bude? Čert ví, nechte se překvapit.



zpětvpředdomů