Jeden koncert

Faithy
Clavis 1 - září 2004

Už na Svatoplukových prutech jsem přijala pozvání na koncert Joseho kapely BBP. Jen jsem netušila, jestli se mi tam opravdu podaří dorazit, protože to bylo po Perníkové chaloupce. Nicméně skoro vše se zdařilo, a tak jsme - Míla, Terka (Mílina kamarádka z Fonsu) a já, vyrazily na Vysočanskou. Cestou jsme se zastavily na čaj v Odkolku, protože Míle nebylo dobře. Na koncert jsme dorazily již ve větším počtu (cestou jsme potkaly mojí sestru a její dvě kamarádky). Téměř okamžitě se nám podařilo najít Joseho a prohodit s ním pár slov. Následně jsme se přidaly ke skautskému kroužku, ze kterého jsem nikoho neznala, takže se mi z těch nových jmen a obličejů točila hlava. Nicméně všichni byli milí a ochotní zopakovat mi své jméno klidně třikrát :-). Na koncert BBP jsem příliš dlouho nebyla, ale bylo to fajn.

Byla jsem moc ráda, že jsem se zase někde sešla s pár lidmi z kmene (Míla, Šákul, Johny :-)) a poznala několik nových lidiček.

Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří mě tam potkali, že na mě byli tak milí a nelekli se mě a neutekli, i když jsem se asi chovala kapku neobvykle... takže Johny, Mílo a Zákule, promiňte mi...



zpětvpředdomů