Úvodník

Faithy
Clavis 1 - září 2004

Tak je to tady. První, čistě moje číslo. Na začátek bych se chtěla omluvit za pozdní vydání minulého Clavisu. Nastalo několik problémů a díky mé chybě se započaly řešit později, než měly, takže se tímto omlouvám všem, kteří na Clavis čekali a také děkuji těm, kteří mi pomohli (hlavně Ferda a Míla - díky) Doufám, že tentokrát se všechno vydaří. A když jsem u toho děkování, tak bych rozhodně chtěla poděkovat všem, kteří přispěli do prosincového čísla. Jen tak dál, ať se nám stránky Clavisu pěkně plní.

Jinak bych chtěla říct, že ač jsem převzala Clavis krásný a zavedený, tak by se mi líbilo, aby to bylo ještě lepší :-). Chtěla bych, aby náš časopis nebyl jen o tom, kde jsme byli a o tom co bude, což je samozřejmě užitečné vědět, ale aby se zde objevovaly i věci, které děláme mimo kmen. Protože každý z nás jich dělá mnoho. Začala s tím Pepsi svým článkem o divadle v minulém čísle. Teď o svém koníčku píše Ferda, tak kdo budete další? Moc se těším, že se vaše příspěvky jen pohrnou, vždyť můžete psát téměř o čemkoli vám blízkém a navíc uzávěrka dalšího čísla je až 31.12!!! Takže máte celé prázdniny (nebo alespoň pár dní volna z práce) na to abyste napsali článeček.

A ještě si neodpustím říct, že opravdu nemám ráda viry. Jelikož ochotné pomocnici Pepsi podle napadly počítač v den, kdy bylo potřeba naskenovat obrázky a musím vám říct, že moje nervy se opravdu hodně namáhaly při hledání náhradního řešení. Naštěstí všechno dobře dopadlo v což jsem vůbec nedoufala. Pomoc přišla ze strany, kterou jsem očekávala jen velice málo. Dlouho, dlouho jsem nemohla sehnat nikoho se scanerem, ale nakonec mi pomohl Bilbo, který se stavil u nás doma a obrázky nám do Clavisu naskenoval. Takže díky moc.



zpětvpředdomů