Kam? Jedině do Jaroměře!

Ťap
Clavis 1 - září 2004

Nedávno, vlastně už tomu bude 14 dní, jsme se vydali s partou přátel na chatu do Jaroměře a o tom vám právě budu, milé děti, vyprávět! Teda spíše shrnu než povyprávím, ale však si to (doufám) přečtete.

S klidem v duši mohu říci, že jsem nebyla dlouho na tak příjemné akci. Možná bych třeba měla zdůraznit něco ve smyslu, že bez vás, kteří jste tam nebyli, to bylo ochuzené, a že je škoda jak málo se téhle akce zúčastnilo lidí, ale opak je pravdou. Přeberte si to jak chcete, ale nemyslím to nijak zle. Vlastně vy můžete jedině namítnout, že s vámi by to bylo mnohem lepší, zajímavější a možná máte pravdu, ale raději si to nechte sami pro sebe.

Víte, co opravdu nemám ráda, když jsem v nějaké společnosti?? Jsou to takové situace, kdy si vaši přátelé povídají, smějí se a vzpomínají si na něco, co jste s nimi nezažili a můžete se tak akorát usmívat a představovat si jaké to asi bylo. Je samozřejmě pochopitelné, že nikdy nemůžete být všude, i když chcete, ale jednoduše vás to zamrzí a to obzvlášť, když se o takových akcích baví společnost často.

Proto jsem ráda, že tentokrát mohu v této roli "baviče" stát já :-). Protože až potkám Mílu, Šákula, Lentilku, Iva nebo Gymi určitě si zavzpomínáme na tento víkend.

Tak třeba:



zpětvpředdomů