Co se dělo po střediskové...

Míla (a Ferda)
Clavis 1 - září 2003

Ahoj, je tady další díl vaší oblíbené rubriky. Dnes však nebudu psát o tom, co se dělo na lednové střediskové, protože jsme se po ní již společně viděli, ale pokusím se sepsat to, co jsme si řekli na našem nedělním setkání... /Možná mi to sepisování bude dělat trochu problémy... (přeci jen je skoro ráno) ale vy si s tím už nějak poradíte :-)./ Tak tedy:

Akce:

Nejbližší akce která nás čeká jsou Jarní prázdniny. Podle posledního dění již probíhají horlivé přípravy programu... Upozorňuji, že další schůzka je 11.2., (teď doufám, že se trefím do času) od 19:00 v klubovně CaP. Připomínám, že do 8.2. se má Rybče nebo Šákulovi odevzdat přihláška a zaplatit 400 Kč. (9.2. jdou kupovat místenky, ten kdo to nestihne zaplatit, tomu nebude lístek koupen...)

Další akcí jsou Koně (19.-21.3). Podle předběžného průzkumu by měli jet: Můrka, Ťap, Rychlík, Míla, dále pak možná: Padák a Ferda(ten), Alík a Lišák? (Případné otázky vám ráda zodpovím.)

V dubnu nás čekají Velikonoce (8.-12.4.). PPPP (podle předběžného průzkumu pojede): Ferda, Můrka , Míla, možná Rychlík, Padák, Rybča, Janina. Doufám, že se ještě někdo přidá!!! (nebojte se nás na cokoliv zeptat, s Můrkou vám vždy nějakou odpověď dáme...)

Dále nás čeká Vlajková hra (8.-9.5). Vlajkovou má na starosti Ferda, obracejte se s dotazy na něj. PPPP: Honza, Bára, Rychla, Ťap, Ferda(ten), Můrka, možná Faithy (teď doufám, že jsem to nespletla...:-)) Ferda: Předběžně jsem nahlásil dvě družstva o 6-8 lidech. Předpoklad se pravděpodobně naplní. O akci je zájem i mezi "starou gardou". Kuba, Puštík, Marka se mi přímo ozvali. Dále tuším ještě tyto žoldnéře: Lišák, Alča, Honzina... možná Brůča... To bude akce! Rozhlašte to všude, kam se hnete! Zájemci, nechť kontaktují mě nejpozději do půli dubna.

Aby toho v květnu nebylo málo, měl by se konat Cyklovandr (15.-16.5.). Na starost ho má Lochy, kterému prý rád pomůže Šákul. PPPP: není nikdo uveden...? (asi jsem se zapomněla zeptat)

5.-6.6. bychom měli vyrazit na Lezení. Janek slíbil, že se o to postará...:-)

Poslední víkend v červnu a od 30.6 - 2.7. se bude konat Stavění tábora. K tomu myslím není co dodat... Ferda: Já bych dodal, aby si udělalo čas co nejvíc lidí. Pomoc je vítána i od starších roverů a čím dříve budeme vědět, kdo nám pojede pomáhat, tím lépe. Zkrátka jako vždy - tábor se sám nepostaví! Hlašte se Rybče nebo mně, ať v tom máme jasno!

Akce na kterou se všichni těšíte... je Voda, ta proběhne od 1.-8.8. PPPP: Pepsi, Bára, Rychlík, Můrka, Šákul, Ferda(ta), možná Ferda(ten), na část: Míla. Doufám, že ještě pojede nějaký vodák/čka a ještě někdo od nás :-). Otázky směřujte na Pepsi... Ferda: Myslím, že se mluvilo o tom, že pokud nepojede nikdo zkušený (vodák), tak nemůžeme jet oficiálně a čerpat dotaci. Chtěl bych vidět toho blázna... Ale když bychom si to předtím někde zkusili... Nepočítejte s tím, že všechno zařídí Pepsi a zkuste se po někom a po něčem podívat!

To je k nejbližším akcím snad vše. Snad jsem na nic nezapomněla. Kdyby přece, tak to příště napravím... Těším se až společně zase někam vyrazíme!

Tělocvičny:

Věřím Ferdovi, že již všechny informoval o úterních tělocvičnách. Jsem ráda, že se je podařilo zachránit (i když tam kvůli škole bohužel (nebo dík) nemůžu chodit).

Na lednové střediskové se dohodly nové termíny pátečních tělocvičen. Na nás vyšly dvě, a to: 13.2. a 28.5.

Registrace:

Letos se bude platit částka 700 Kč. Kdo ji Johny ještě nezaplatil, ať tak urychleně učiní!!! Kdo jí registraci do 22.2, nezaplatí, toho pak budu pronásledovat dokud tak neučiní!!! Kdo nezaplatí do konce února, tak... s největší pravděpodobností nebude registrován. Ferda: Pro sociální případy a "staré firmy" je Johny ochotná domluvit splátkový kalendář.

To je ode mne až do příštího čísla vše...:-) Přeji všem krásný únor!!!

Míla

Ferda: Poznámky jsem připojil se svolením Míly (která mi článek "ušila" na zakázku :-)). Víc hlav víc ví...



zpětvpředdomů