Projekt Sovy do škol

Muwín
Clavis 1 - září 2003

Tento projekt obsahuje sérii 25 přednášek o sovách, které proběhnou na vybraných pražských základních školách a gymnáziích od září do prosince. Je to projekt sdružení Arnika, který podpořil Magistrát hl. m. Prahy v rámci grantového řízení v roce 2003. Přednášející je Věra Malátková z Klubu na ochranu dravců a sov při sdružení Děti Země. Veškeré další informace jsou dostupné na stránkách projektu nebo se k informacím můžete dostat přes web sdružení Arnika www.arnika.org.

První přednáška se bude konat 16. září na základní škole v Londýnské ulici v Praze 2. A tím se dostáváme k jádru věci - živé sovy, které bude Věra sebou na přednášky brát budou bydlet ve voliérách v Jedličkově ústavu na Vyšehradě. Voliéry podle mých informací postaví nějaká firma, ale každá sova bude potřebovat i nějaké to "vnitřní vybavení". A to by mělo být náplní naší práce a pomoci na tomto projektu.

Proto prosím každého, kdo by mohl na chvilku přijít a pomoct, aby se mi ozval a domluvíme se na všem ostatním. Nářadí bude zajištěno, na vás je pouze opatřit si nějaké pracovní oblečení a chuť k práci. Pomáhat půjdeme tento víkend 12. - 14. září. V pátek je sraz v 13:45 na stanici metra Vyšehrad nebo kdykoli později přímo v Jedličkově ústavu (V pevnosti 4/13, Praha 2 - je to v podstatě přímo na Vyšehradě). V sobotu půjdeme pracovat během dopoledne (sraz si upřesníme v pátek; tomu, kdo se mi ozve ho dám v pátek večer vědět - Ťap, Faithy a Rybča už se mi ozývat nemusejí) a případně i v neděli odpoledne (o srazu platí to samé jako v sobotu).



zpětvpředdomů