Tělocvičny

Ferda
Clavis 1 - září 2003

Sice jsem to už rozesílal do všech stran po e-mailech, ale je nutno zaujmout stanovisko oficiální:

  1. Tělocvičny i nadále budou!
  2. Předplatné je třeba zaplatit do 17.2. (úterý)! Kdo nezaplatí, ale hlásil se mi jako předplatitel, podepíše mi "nějakej" papír... viz. dále bod 8) a bod 9)
  3. Plnopředplatitelé zaplatí 630 Kč za 18 tělocvičen.
  4. Polopředplatitelé zaplatí 315 Kč za 9 tělocvičen.
  5. Doufám, že bylo dostatečně pochopeno, že za předplacené, ale nenavštívené tělocvičny není možné peníze vracet! K polopředplatitelům jsme tedy milosrdní, na tělocvičny nemusí pochopitelně chodit v řadě (protože to není v jejich časových a nikoli finančních možnostech).
  6. Oficiálně má středisko tělocvičnu v nájmu od 6.1. do 11.5., ale budeme chodit až do 8.6. jako podle staré smlouvy. Máme tak čtyři tělocvičny jakoby zadarmo!
  7. Celkem se musí vybrat 11.224,- Kč. To by neměl být problém a je pravděpodobné, že se vybere víc. Co s takovými penězi se rozhodne, až se bude vědět, kolik to dělá. Upřednostním vrácení peněz plnopředplatitelům za nenavštívené tělocvičny (100% docházka je bohužel asi utopie, takže nějaká shovívavost je namístě) a "zalepení díry" (slabší účast) po lednových tělocvičnách.
  8. Nepředplatitelé zaplatí 25 Kč za hodinu tělocvičny nebo 40 Kč za obě hodiny. Tento nepoměr není překlepem!
  9. Předplatitelům, kteří nezaplatí do 8.6. bude účtována částka, jakoby si tělocvičny nepředplatili, viz. bod 8)! Není to o moc víc, ale já také věřím, že se nenajde nikdo, kdo by do té doby nezaplatil.

Plnopředlatitelé (neseřazeno abecedně!): Ferda(ten), Ťap, Faithy, Bára, Rychlík, Můrka, Bobr, Honza (1/2), Padák (1/2), Alča, Lišák, Puštík, Honzina (tučně vytištění již zaplatili, 1/2 - zaplaceno z jedné polopviny)

Polopředplatitelé: Zajda, Křemla, Muwín, Brůča, Peggi

Pokud se vyberou všechny peníze od těch, kteří se mi nahlásili jako předplatitelé a po přičtení peněz, které se vybraly v lednu a od nepředplatitelů na první únorové TV to máme... pět plus jedna je šest... krát dva je dvanáct... 10.955,- Kč! Prima, to je všechno, co jsem vám chtěl k tělocvičnám vzkázat.



zpětvpředdomů