ObRok

Faithy
Clavis 1 - září 2004

Takže moji milí zlatí, jelikož jsme si já a Pepsi vzali tuhle akci na starost, tak bych vám o ní taky chtěla něco říct. Zda se jí zúčastníme záleží jen na vás. Takže o co tady vlastně jde???

ObRok, je skautské roverské setkání a jak říká název koná se jednou za dva roky. Letošní ročník se bude konat 28.4.- 1.5. 2005, pravděpodobně někde uprostřed naší republiky (poblíž Havlíčkova Brodu myslím).

A co se na samotné akci bude dít? Tak na tohle samozřejmě nemůžu dost dobře odpovědět, nicméně vám můžu říci, že by to snad mělo stát za to. Bude možnost si vyzkoušet velmi různorodé aktivity, které si připravují i jednotlivé přijíždějící kmeny. Jsou připraveny i různé debaty s významnými, i méně známými osobnostmi a také proběhne jedna velká společná hra, všech účastníků. ObRok je setkání, a tak je pravděpodobné, že se zde setkáte se spoustou nových milých lidí a poznáte zase o trochu víc skautů (jako byste jich ted znali málo že? :-). Samozřejmě se nedá vyloučit, že potkáte i nějaké ty staré známé. Takže pokud chcete jet, dejte mi vědět, abych včas mohla sepsat naši přihlášku a odeslat ji. Doufám, že se pár zájemců najde, abychom si zase jednou mohli užít pěkný víkend pospolu někde v lesích daleko od Prahy plné smogu.



zpětvpředdomů