Střediskový sněm

Faithy
Clavis 1 - září 2004

Doufám, že nejsem jediná, kdo o sněmu píše, protože tím byl někdo zaúkolován. Nicméně vám, kteří jste se ho neúčastnili, určitě nebude vadit přečíst si různé pohledy na věc..:)

Takže sešly jsme se a odjely pouze v dámském složení, takže to zase vypadalo na jednu z mnoha dámských jízd, ale večer do Úval víceméně neočekávaně (tedy alespoň pro mě) dorazil Lukáš a Janina, následně i Ferda (ten). Večer byl milý, roztomilý a všichni na mě byli opravdu hodní, jak slibovali. Dokonce mě seznámili s Kašprou a Saipem a také mne jmenovali klíčníkem (prý abych měla alespoň nějakou funkci). Jet na sněm, když vám ještě nebylo osmnáct má jednu velkou výhodu, a to, že nemůžete být zvoleni do žádné funkce, tudíž se můžete jen bavit celou tou taškařinou s prvním a druhým kolem a s kandidaturou...:)

Nicméně volby proběhly hladce a nastala předsněmovní diskuze, které jsem se účastnila i já. Měla jsem z ní opravdu dobrý pocit. K večeru naše řady opustil Lukáš a Janina a poté taky Alča a Johny. Nicméně veselo zůstalo, a když jsem odjížděla, byla jsem opravdu ráda, že jsem jela, i když jsem se toho trochu bála. Díky za pěkný víkend.



zpětvpředdomů