Vlajková bude!

Ferda
Clavis 1 - září 2004

Přátelé!

Ruším veškeré poplašné zprávy. Na poslední chvíli (po termínu) se ozval pátý tým a to znamená, že Vlajková bude! Na Vlajkovou se přihlásilo cca 40 lidí, doufám, že všichni skutečně dorazí. Předpokládá se tedy hra s pěti týmy (přihlášené skupiny dělit nebudeme). Pokud by ještě někdo projevil zájem přijet a zahrát si Vlajkovou, je vítán! Rozhoďte proto ještě jednou lasa!

Sraz našeho týmu (Clavis) je v pátek v 17:40 na Hlavním nádraží u pokladen, vlak jede v 17:57 a v Říčanech je v 18:30. Pokud chcete přijet až v sobotu, pak doporučuji vlak v 7:27 (8:00 v Říčanech) a jít podle popisu cesty na internetu. Takovou skutečnost mi prosím oznamte, ať jsem klidný. Blíže místu se lze dopravit autobusem, zastávka Tehovec-Vojkov, který jezdí každou čtvrt hodinu ze Skalky (bez záruky). Počítejte však s tím, že na místě hry musíte být v sobotu v 9:00 (autobus jede půl hodiny)!

Na závěr přikládám seznam přihlášených skupin. Pokud se situace změnila, dejte mi to vědět co nejdříve, ať se na to dá ještě včas reagovat.

1) RK Clavis A (P13)

2) RK Clavis B + Lišák a spol. (ze Žižkova)

3) RK Glaurung (P5) + někdo doplní

4) 95. Wakan (P5) + Sluníčka (Dvojka Praha)

5) Petr Vinš a kol.

Z Clavisu (příp. přátel) se jmenovitě přihlásili:

Bára, Bobr, Faithy, Ferda, Honzina, Lišák, Pepsi, Ťap, Lukáš + přítelkyně, Marťa + přítel + bratr, Kuba11 - přijede večer, Můrka - asi pojede, Digi - 50:50.

Ahoj v lesích u Vojkova!



zpětvpředdomů