"Jsme jinak stejní"

Ferda
Clavis 1 - září 2003

Tak jo, jdu se zhostit úkolu nelehkého, do kterého se mi vůbec nechce. Já tak nějak nemám rád, když mě někdo chválí za něco, co jsem udělal, aniž by se mi to příčilo. To mi stačíte naivní radost z dobře odvedené práce. Ale když udělám něco s mírou přemáhání, tak si pochvalu zasloužím nejen od svého já... :-)

O víkendu 5.-7.12. se koná tradiční soubor akcí, které jsou vypsány v seznamu na str. 2 tohoto Clavisu a také na řádcích níže. Pokud chcete lístky na některou akci, kontaktujte Mílu. Nejpozději do soboty 15.11.! Vstup na všechny čtyři akce je zvýhodněn, kompletní cena v předprodeji je pouhých 100 Kč. O jaké akce se jedná?

Polibek múzy na téma "Jsme jinak stejní"

Jedná se o kulturní večer s přehlídkou umělecké tvořivosti na dané téma roverů a rangers z celé republiky. Loni se Špeny umístila na 1. místě v kategorii Výtvarno - kresba mladší ("Slib věčnosti" - viz. malý obrázek) v kategorii mladších, Kašpra obsadila před dvěma lety 1. místo v kategorii Literatura - Poezie a 2. místo v kategorii Výtvarno - kresba. Tyto a jiná literární, malířská, fotografická atd. díla z minulých ročníků soutěže si můžete prohlédnout či přečíst na stránkách www.skaut.cz/polibek. Z pohledu účastníka před dvěma lety musím napsat, že se mi akce moc líbila a mrzelo mě, že jsem na ní rok na to nemohl být. Věřte, že Seleziánské divadlo bude i bez vás nadupané k prasknutí, takže neváhejte a zamluvte si u Míly včas lístky!

Seminář s tématem "Jsme jinak stejní"

Nikdy jsem na semináři nebyl, ale prý je to vždy velice zajímavé povídání od zajímavých lidí. Zkuste to a uvidíte!

Roverský taneční večer

Tak to snad nemusím komentovat. Akce je pro všechny milovníky tance a dobré zábavy. Chystejte tedy večerní šaty, vzpomínejte na taneční kroky...


Projekce filmů na téma: "Jsme jinak stejní"

Světe div se, mezi skautama jsou i filmaři! A protože některé snímky bývají delší a časové možnosti Polibku múzy malé, je jejich promítání věnován samostatný dopolední program. Nenechte si ho ujít!



zpětvpředdomů