Co se řeklo na SR... 2

Míla
Clavis 1 - září 2003

Ahoj, je tu nové číslo Clavisu a s ním i pokračování vaší, již jistě nejoblíbenější, rubriky...: No, nebudu ten úvod zbytečně protahovat a začnu rovnou tím nejdůležitějším - tím co se dělo na střediskové radě... (jen chci upozornit, že zde nepíši vše co se na radě řeší, ale pouze to co se nějakým způsobem týká kmene...)

Silvestr... jelo se do Benecka, Padák hlášenku úspěšně odeslal (spolu s Rybčou). Jak Silvestr proběhl nevím, snad o tom někdo napsal...

Roverská trička - Do 15.12 Padák už jistě předal Johny počty zbylých roverských triček a peníze za trička již prodaná.

Jarní prázdniny tato informace vás jistě potěší... Již je zamluvená chata (stejná jako v loni, tzn. Rokytnice nad Jizerou). Tak pomalu rozmýšlejte jestli pojedete... Jinak přihlášky snad po 15. lednu budou v klubovně.

Roverská voda. Toto téma je pro vás jistě to nejdůležitější! Na střediskové se domluvil termín 1. - 8. 8. 2004. Je to termín nejvhodnější vzhledem k táborům... (a stejně jsme o něm mluvili na Zahajovačce). Garantem za vodu je podle plánování Pepsi. Ta na lednové střediskové jistě bude blíže informovat o tom co a jak...

Paráda v RK klubovně... Paráda se úspěšně přestěhovala a vyřešila i problémy s umístěním svých věcí (alespoň částečně). Věřím, že soužití s ní v klubovně bude probíhat v pohodě. A taky, že budeme dodržovat pořádek!!! a pravidla... (viz pravidlo Třikrát a dost... : )

Nu, to je ode mne vše... Ještě jsem chtěla poděkovat za hojnou účast na střediskové : (konkrétně - Báře, Padákovi, Rychlovi, Šákulovi a Ťapa už ani nemusím zmiňovat :). Doufám, že to tak bude pokračovat, a že konečně začne taky někdo přispívat do této skvělé a jedinečné rubriky!!!



zpětvpředdomů