Silvestr

Padák
Clavis 1 - září 2003

Jéjej, to jsem si oddechl, že dnes vám mohu s jistotou sdělit: "Silvestr bude." Na druhou stranu nemohu říci na beton, kde bude...

Možnosti: S největší pravděpodobností se pojede do Písařova poblíž Olomouce. Topí se tam v kamnech a je tam údajně nádherná okolní krajina, a tak se bude rozhodně na co těšit... V případě, že by Písařov nevyšel se pojede na chatu u České Lípy cca 2km od vesničky Holany. Okolí je zde taktéž moc hezké, prostorů však není mnoho a toaleta přes zimu zamrzá... Kde se teda bude letošní Silvestr konat, bych měl s jistotou vědět v pátek 5.12.2003 večer.

Přihlášky: Kdo má zájem zúčastnit se letošního Silvestru, ať mi (Padákovi) odevzdá přihlášku + 500Kč zálohy do 15.12.2003. Přihlášky jsou k dispozici v RKC. Zbylé 200Kč se budou doplácet až na akci. V Případě, že má někdo zájem dostavit se jen na část Silvestra, nechť se mi taktéž ozve do 15.12. na tel: 721 424 870 nebo 235 524 192.

Program: Každý den bude mít programově na starost někdo jiný. Pravda, někdo bude mít na starost i tři dny, ale ani tak nejsou ještě všechny dny rozebrány, a tak prosím eventuální zájemce o program, ať se mi hlásí. V případě nezájmu si budu z účastníků vybírat sám! Předem se můžete těšit na velké eskymácké klání, návštěvu biografu aj.

Co s sebou: Pokud to bude ve vašich možnostech pokuste se sehnat si boby (na bobování) a nějaký slušnější "ohoz". Nemusí to být zrovna oblek. Jinak nezapomeňte na přezůvky, spacák, podložku, no a dál už to přece každý zná...



zpětvpředdomů