IPA a Clavis

Ferda
Clavis 1 - září 2003

Co je to IPA??? To je takový papír (Informační PApír) s tabulkou, který je připíchnutý na nástěnce. Všichni kolem něho chodí, ale nikdo ho nepozdraví... Slouží k tomu, aby pořadatel akce věděl, s kolika lidmi má počítat. Mnohokrát jsem na něj upozorňoval, když jsme odcházeli z klubovny, ale míjí se to účinkem. Pozor, teď vám nic nevytýkám, ale pouze chci ohlásit změnu! Z IPA totiž není poznat, jestli na ni "všichni" kašlou nebo prostě dopředu vědí, že na akci nepůjdou. Proto bude odteď každá buňka rozdělena na dvě části - MŮŽU/NEMŮŽU. Lépe se tak pozná, kdo je lajdák.

Ještě ke Clavisům, které se také pojí k informovanosti v našem kmeni. Velmi mě mrzí, když výsledky mojí práce a práce dalších lidí leží v klubovně ještě více jak 14 dní potom, co časopis vyšel (celkem 7 výtisků z 15). Omlouvám se všem, kteří po tak dlouhé době Clavis v klubovně nenašli, ale už jsem to nemohl vydržet a chtěl jsem je rozdat na jedné z tělocvičen, ale nestalo se a ležely tak nějaký čas u mě doma. Omluvu myslím naprosto vážně. Ale co mně bere motivaci dvojnásob je názor, že "Když jsem si Clavis předplatil(a), tak mám právo na to, abych ho dostal(a)." Tak to vám teda pěkně děkuju. Po materiální stránce máte pravdu, ale nepředplatili jste si Clavis, aby vám ho Ferda, Muwín a občas ještě někdo další napsali a vy jste si ho pak nevyzvedli! Když už nepřispívám, tak aspoň čtu. "Hrozně moc" záleží na tom, jak se k práci jiných lidí postavíte...

Poslední věc. Jako "šéfredaktor" na sebe beru zpoždění přílohy minulého Clavisu. Měl jsem si to lépe pohlídat. Omlouvám se. Aktualizovaný adresář RKC a nový "Telegraf" jsou již k dispozici v klubovně. Rovněž je můžete najít na webu - je však třeba znát uživatelské jméno a heslo, které rád prozradím a také je vyvěsím na nástěnku v klubovně. Případné chyby (žádný adresář není dokonalý) a změny hlaste co nejdříve aktuálnímu SM, který mi je na konci měsíce odevzdá spolu se seznamem akcí. A nejposlednější věc. Omlouvám se Faithy a Káčule za to, že jsem je neuvedl v tiráži minulého čísla. Snad jsem na nic nezapomněl.



zpětvpředdomů